KIJK EENS NAAR DE WERELD MET EEN FRISSE DWARSE KIJK

Wij zijn een Fries muziektheatergezelschap met een kleine vaste kern o.l.v. artistiek leider Anne Zwaga. Voor elke productie nodigen we gastspelers,
-muzikanten en -schrijvers uit. Samen zoeken we naar unieke dwarsverbanden tussen verschillende kunstvormen. We willen altijd verrassen, altijd uitdagen en steeds weer een andere, nieuwe theatertaal vinden. Soms ontroerend, soms inspirerend. We streven ernaar elke twee jaar een voorstelling te maken die muziek, theater en kunstdisciplines samenbrengt. Onze verhalen zijn scherpe observaties. We zetten de mens in de samenleving van nú in al zijn kwetsbaarheid centraal. Wij durven verder te kijken dan de realiteit en proberen jou met frisse ogen te laten kijken.

Aankondiging nieuwe productie 2022/2023
THEATERCONCERT BROOS AMALGAAM

Dit intiem theaterconcert gaat over de kracht van verbindende verhalen, die tegelijkertijd ook kwetsbaar en (soms) weerloos kunnen zijn onder de tegenkracht van roddel, manipulatie en nieuwe media. De waarheid is vaak broos en niet zo mooi, niet zo goed “bedacht”. Broos Amalgaam is een eigentijds, muzikaal en interdisciplinair theaterconcert met Friese en Nederlandse gedichten/verhalen van Anne Feddema en muziek van Cajan Witmer en Anne Zwaga. Samen vormen zij de verbinding, een samenstelling: Amalgaam.

Amalgaam

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?


foto: Afke Manshanden