Vrijwilliger worden?!

1 juni tot 1 juli is het zo ver, dan barst het Finestra Aperta spektakel los. Er zijn in totaal 25 voorstellingen. Een spectaculaire, moderne muziek- en circustheater voorstelling die door Blau Hynder en Boost Producties in samenwerking met coproducent Schouwburg De Lawei speciaal is ontwikkeld voor Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad 2018. Een evenement dat ook internationale liefhebbers van kunst en cultuur naar Nederland zal trekken.

Jij kan een groot onderdeel zijn van dit geheel! Je kan al meedoen als je vier weken achter elkaar één avond per week beschikbaar bent. Maar meer is zeker welkom! Na je aanmelding duurt het even voor je het rooster ontvangt. Dit wordt halverwege mei verstuurd. Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar vrijwilligers.FA@gmail.com

Wat krijg je ervoor terug:
Je werkt samen met een enorm gemotiveerd team op een bijzondere locatie aan een prachtige voorstelling die je uiteraard ook zelf kan bekijken.
We zorgen voor een vrijwilligersbriefing, drinken, een t-shirt van Finestra Aperta wat je mag houden en een eindfeest!

Functieomschrijving en aantallen:

Functies: (84 totaal)
Als vrijwilliger van Finestra Aperta ben je gastheer/vrouw voor de bezoeker. Jij draagt eraan bij dat alles prettig verloopt en dat bezoekers een aangenaam verblijf hebben. Deze waardevolle rol kun je vervullen in verschillende functies die hieronder staan beschreven.

Publieksbegeleider: (10 per dag, 60 totaal)
Als publieksbegeleider zorg jij er samen met je collega’s voor dat het productieterrein klaar staat voordat het publiek aankomt. Je ontvangt het publiek bij de opstapplek en voorziet ze van informatie. Je kan in deze functie ook de kaartcontrole doen en mensen in en uit de boot helpen.

Publieksbegeleider mindervalide:
Finesta Aperta wil graag dat bezoekers die in een rolstoel zitten, slecht ter been of slechtziend zijn de voorstelling ook kunnen bezoeken. Je helpt de bezoeker op het terrein te bewegen en hun juiste plaats in de dome te vinden. Daarna help je de mensen weer uit de dome en begeleid je ze weer terug naar de auto. Een mooie en dankbare taak!

Lijkt het je wat om onderdeel te zijn van dit spektakel? Klik dan hier voor het aanmeldformulier!

AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGER